[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

08. 04. 2019

Portál Theses.cz – k čemu vám bude při psaní závěrečné práce dobrý?

Portál Theses.cz je národní registr závěrečných prací, který slouží k odhalování plagiátů. Autorem a provozovatelem tohoto systému je Masarykova univerzita. Je však přístupný všem vysokým školám, včetně těch zahraničních. Zástupcům jednotlivých škol umožňuje vkládat závěrečné práce a hledat mezi nimi kopie. Zároveň je přehledným úložištěm diplomových a bakalářských prací, které často využívají také studenti při výběru tématu nebo třeba hledání inspirace.

18. 03. 2019

Proč je stažení práce z internetu ten nejhorší možný nápad?

Nevíte si rady při psaní seminárky nebo závěrečné práce? Přemýšlíte, jak si s ní šikovně a co nejrychleji poradit? V tom případě rozhodně zapomeňte na kopírování z internetu. Odhalování plagiátů se v dnešní době provádí pomocí sofistikovaných počítačových metod a žádný z nich tak zkrátka neunikne. Jak se dívá zákon na plagiátorství a co vám při opsání závěrečné práce hrozí? Čtěte dál a budete mít jasno.

18. 02. 2019

Nechte si zkontrolovat svou závěrečnou práci. Vyplatí se to!

Nikdo se nerodí jako odborník na všechno. Je tedy jasné, že gramatiku nebo stylistiku zkrátka všichni neovládají levou zadní. Poradíte-li si s obsahem své závěrečné práce, nikoliv však s její formální stránkou, nechte ji raději zkontrolovat. Vyhnete se tak nepříjemnému hodnocení, které si vaše odborné znalosti nebo úsilí rozhodně nezaslouží.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo