[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

12. 07. 2021

Objednávka bakalářské, seminární i diplomové práce

Blíží se Vám termín odevzdání práce do školy a nestíháte? Se seminárkou, bakalářkou i diplomkou se obraťte na nás. Překvapíme odborností a kvalitou zpracování . Navíc vše řešíme diskrétně a spolehlivě s garancí termínu vyhotovení. Objednejte ještě dnes a ušetřete i více než 100 hodin psaní. Cenu za vypracování se dozvíte vždy předem.

20. 05. 2019

Ovládněte svou nervozitu aneb zvládněte obhajobu závěrečné práce s přehledem

Každý je tak trochu nervák. Na někom to není tolik vidět, jiný zas vypadá, že se na místě sesype. V každém případě je potřeba umět se svou nervozitou pracovat. Nejenže má negativní vliv na vaše zdraví, také vám může u obhajoby závěrečné práce pěkně zavařit. Chcete-li se ale své trémy nadobro zbavit, tak pro vás máme špatnou zprávu. Nikdy se jí totiž úplně nezbavíte a vždy vás bude tak trochu strašit. Pokud ji však ovládnete, můžete ji využít ve svůj prospěch. Nervozita je totiž nejen nepříjemný pocit, ale zároveň také jakýsi motor, který žene k lepším výsledkům. Pojďme se tedy podívat, jak se dá nervozita ovládnout. Nenechte se však odradit, je to běh na dlouhou trať, ale výsledek stojí za to.

22. 04. 2019

Nepodceňte formátování práce – vyplatí se to!

Co se vám vybaví jako první, když se řekne formátování práce? Pokud je to například nastavení řádkování nebo velikosti písma, můžete se pochválit. Nenapadlo-li vás v souvislosti s tímto slovním spojení ale vůbec nic, nemějte obavy. My se nyní na formátování práce zaměříme – a potom už bude mít každý jasno v tom, o co se jedná a k čemu je to dobré.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo