[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

11. 06. 2018

Volba tématu

Správné téma je základem úspěchu. Jak ale vybrat to pravé? Máte-li možnost, zvolte si téma, které vás zajímá. Pokud takové téma v nabídce není, postupujte pragmaticky. Zamluvte si téma, k němuž snadno seženete literaturu, které nevyžaduje časově náročné rešerše a alespoň něco o něm víte. Potom to půjde jako po másle.

04. 06. 2018

Jak psát bakalářskou a diplomovou práci

Od výběru tématu bakalářské nebo diplomové práce až po jejich odevzdání čeká studenta spousta strastí a překážek. Na závěr však přijde jedna velká radost a konečně klid. Pokud jste teprve na začátku, zjistěte, čím si budete muset projít.

23. 05. 2018

Pojem autorství

Plagiátorství je prohřeškem, který vysoké školy řadí mezi ty nejhorší. A jeho závažnosti odpovídají i tresty, mezi nimiž vyloučení ze studia či dodatečné odebrání titulu nejsou žádnými výjimkami. Plagiátorem se přitom můžete stát i neúmyslně. Stačí zapomenutá citace a malér je na světě. Na co byste si při psaní práce měli dát pozor?

21. 05. 2018

Zásady správné argumentace

Bakalářské nebo diplomové práce jsou nedílnou součástí studia na vysoké škole. Jejich prostřednictvím studenti dokazují, že své znalosti zvládnou využít také v praxi a následně je interpretovat. Pro perfektní interpretaci znalostí a získaných výsledků je však potřeba osvojit si zásady správné argumentace. Tak pojďme na to.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo