[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

30. 10. 2017

Seminární práce vzor - 7x ke stažení ve wordu

Získejte zdarma vzory seminární práce. Ke stžení jsme pro Vás připravili 6 vzorů ve word a jednu šablonu pro usnadnění práce. A ještě ochutnávka z doporučení... Struktury seminární práce se pevně držte a její stručnou osnovu si načrtněte. Dříve než začnete psát, věnujte dostatek pozornosti nejen hlavní stati, ale také úvodu. Je důležité si vždy vymezit v úvodu jasně stanovený cíl práce a po celou dobu vypracování textu se jej držet. Svou pozornost také upřete na často podceňovaný závěr, v němž byste měli shrnout výsledky vaší práce.

12. 03. 2016

Jak začít psát bakalářku

Každý student se během svého studia dostává do fáze, kdy je nutno začít psát bakalářku, ale často sám neví jak. V první řadě je klíčové stanovit si téma, které Vám bude vyhovovat. Poté si vezměte tužku a papír a vytvořte si první pracovní osnovu. Příprava na psaní bakalářské práce vyžaduje pečlivou rešerši (vyhledání) relevantní literatury.

12. 02. 2016

Citace bakalářské práce

Nejen v teoretické a praktické části práce, ale také v přílohách je nutné, aby “pisatel/student” citoval veškerý převzatý materiál dle stanovených citačních norem. Pokud si nejste jisti, jak by měla vypadat forma citací zadaná Vaší školou, doporučujeme prozkoumat internetové stránky Vaší fakulty, kde jsou většinou tyto informace uvedeny. Ve většině případů se používá obecně platná norma ISO 690, avšak každá fakulta může uplatňovat svou vlastní upravenou verzi.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo