[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

12. 02. 2016

Abstrakt bakalářské práce

Pod pojmem abstrakt v bakalářské práci si můžeme představit krátkou a zároveň výstižnou charakteristiku obsahu celé práce, jenž vypracovává sám autor. Jedná se o krátké shrnutí obsahu, které zahrnuje způsob řešení, použité metody a výsledky šetření.

12. 02. 2016

Obhajoba bakalářské práce prezentace

Z důvodu obhajoby bakalářské práce před komisí je velmi důležité, aby se autor obhajované práce ve sledovaném tématu velmi dobře vyznal, ovládal odbornou terminologii a především studovanému jevu rozuměl. Dále je důležitý ústní projev a zpětná vazba na kladené otázky členy odborné komise, které jasně ukážou, jak autor své práci rozumí.

12. 02. 2016

Metodika bakalářské práce

Bakalářská práce patří mezi závěrečné odborné práce, jenž prokazuje schopnost absolventa samostatně řešit náročné vědecké problémy. Při zjišťování vhodných vědeckých metod je klíčové, aby autor vycházel ze stanoveného problému a hlavní otázky, což zahrnuje také představy o tom, jak bude daný problém metodologicky řešen a z jakých teoretických východisek bude empirický výzkum vycházet.

12. 02. 2016

Bakalářská práce vzor

Jste na začátku psaní bakalářské práce a nevíte, jak začít? Pokud hledáte vzor bakalářské práce, jste zde správně. Jako pomoc Vám nabízíme zdarma ke stažení také šablonu k bakalářské práci, tak ji neváhejte využít

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo