[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

04. 05. 2020

Chcete se naučit německy? Poradíme vám

Němčina je v očích spousty lidí náročným cizím jazykem. Jeho tvrdost u některých dokonce budí odpor a úspěšně se mu vyhýbají. Na druhou stranu bychom si měli přiznat, že tento cizí jazyk je vzhledem k poloze naší země opravdu důležitý a v pracovním i osobním životě nám může otevřít spoustu dveří. Jak se ale s učením němčiny poprat?

29. 04. 2020

Zabraňte totálnímu vyčerpání svého organismu

Totální vyčerpání organismu může potkat každého z nás a mnozí k němu nemají daleko. Především v dnešním době, kdy lidé stále někam spěchají, nic nestíhají a žijí v permanentním stresu. Pracovat přesčas už není výjimkou. Náročné brigády při studiu jsou běžnou praxí. Koníčky a zájmy jdou stranou. Pokud je také váš život uspěchaný a vyčerpávající, buďte na pozoru. Vyčerpání organismu může nastat zničehonic.

22. 04. 2020

Seznamte se: omega-3 nenasycené mastné kyseliny

Ryby a mořské řasy mají přinejmenším jedno společné, a to obsah omega-3 mastných kyselin, které hrají významnou roli v lidském metabolismu, přestože si je sami nedokážeme vyrobit a musíme je doplňovat prostřednictvím stravy. V případě některých onemocnění je jejich pozitivní účinek dodnes nejasný, navzdory tomu se však obecně považují za látky prospěšné pro správnou funkci mozku i srdce.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo