[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

30. 12. 2019

Produktivita v osobním životě a jak ji vylepšit

Ať chceme nebo ne, plánování a plnění úkolů nepatří pouze do pracovního života. Je potřeba se postarat o děti, uvařit oběd, uklidit, nezapomenout na rodinnou večeři nebo návštěvu lékaře a vše dělat s co největší efektivitou, aby vám zbyla ještě spousta času pro sebe. Produktivita v osobním životě je tedy stejně důležitá jako ta v práci. Zjistěte, jak ji vylepšit a neplýtvat drahocenným časem.

23. 12. 2019

Jak správně relaxovat? Prozradíme vám několik tipů

Odpočinek je důležitý, o tom není pochyb. Lidé jeho význam ale často podceňují, dokud se neobjeví vážnější zdravotní problémy. Může za to především hektický způsob života, který jsme si nastavili. Vyčerpávající zaměstnání, náročné studium, rodinné povinnosti a další aktivity by však nikdy neměly být stavěny nad vlastní zdraví. Zjistěte, jak správně relaxovat, a udělejte pro své tělo to nejlepší.

16. 12. 2019

Nepodceňujte regeneraci a doplňte svůj jídelníček o léčivé bylinky

Náročný trénink, onemocnění, psychická zátěž ve škole nebo v práci si žádají jedno, a to regeneraci. Které bylinky nebo doplňky stravy si pro regeneraci ale vybrat? Pojem „regenerace“ mimo jiné znamená uvedení do původního stavu nebo nahrazení odumřelých částí organismu novými. Lidé mají často tendenci brát regeneraci jako samozřejmost. Pokud však tělo nemá pro svou obnovu vhodné podmínky, neprobíhá správně a nebo velmi pomalu.

09. 12. 2019

Paměť a jak ji vylepšit

Paměť funguje na principu zaznamenávání, uchovávání a následného vybavování informací. Na základě získaných zkušeností ovlivňuje naše budoucí jednání, pomáhá nám budovat vztahy, učit se a vytvářet své vlastní já.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo