[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

04. 09. 2019

Základy wordu nejen pro studenty

V dnešní době je ovládání Wordu považováno za samozřejmost. Je však třeba mít na paměti, že ne všichni měli možnost s ním pracovat nebo si při jeho používání nejsou jistí. Prostřednictvím tohoto článku vám pomůžeme zvládnout jeho základy nebo případně zopakovat to, co už umíte. Nabyté znalosti vám mohou pomoci nejen při tvorbě seminárních nebo jiných vysokoškolských prací, ale také při tvorbě životopisu.

12. 08. 2019

5+1 důvodů, proč studovat při zaměstnání

Chtěli jste si kdysi splnit svůj sen o vzdělání na vysoké škole, ale nikdy k tomu nedošlo? Vstoupila do toho potřeba vydělávat, založení rodiny či jiné povinnosti? Je na čase si přiznat, že nikdy není pozdě plnit si své sny a začít studovat i nyní v pozdějším věku, při zaměstnání či dokonce v průběhu péče o rodinu. Níže se dozvíte, proč začít studovat právě teď.

20. 05. 2019

Ovládněte svou nervozitu aneb zvládněte obhajobu závěrečné práce s přehledem

Každý je tak trochu nervák. Na někom to není tolik vidět, jiný zas vypadá, že se na místě sesype. V každém případě je potřeba umět se svou nervozitou pracovat. Nejenže má negativní vliv na vaše zdraví, také vám může u obhajoby závěrečné práce pěkně zavařit. Chcete-li se ale své trémy nadobro zbavit, tak pro vás máme špatnou zprávu. Nikdy se jí totiž úplně nezbavíte a vždy vás bude tak trochu strašit. Pokud ji však ovládnete, můžete ji využít ve svůj prospěch. Nervozita je totiž nejen nepříjemný pocit, ale zároveň také jakýsi motor, který žene k lepším výsledkům. Pojďme se tedy podívat, jak se dá nervozita ovládnout. Nenechte se však odradit, je to běh na dlouhou trať, ale výsledek stojí za to.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo