[Blog]

Tipy pro vaše studium

Zobrazit kategorie

22. 04. 2019

Nepodceňte formátování práce – vyplatí se to!

Co se vám vybaví jako první, když se řekne formátování práce? Pokud je to například nastavení řádkování nebo velikosti písma, můžete se pochválit. Nenapadlo-li vás v souvislosti s tímto slovním spojení ale vůbec nic, nemějte obavy. My se nyní na formátování práce zaměříme – a potom už bude mít každý jasno v tom, o co se jedná a k čemu je to dobré.

08. 04. 2019

Portál Theses.cz – k čemu vám bude při psaní závěrečné práce dobrý?

Portál Theses.cz je národní registr závěrečných prací, který slouží k odhalování plagiátů. Autorem a provozovatelem tohoto systému je Masarykova univerzita. Je však přístupný všem vysokým školám, včetně těch zahraničních. Zástupcům jednotlivých škol umožňuje vkládat závěrečné práce a hledat mezi nimi kopie. Zároveň je přehledným úložištěm diplomových a bakalářských prací, které často využívají také studenti při výběru tématu nebo třeba hledání inspirace.

18. 03. 2019

Proč je stažení práce z internetu ten nejhorší možný nápad?

Nevíte si rady při psaní seminárky nebo závěrečné práce? Přemýšlíte, jak si s ní šikovně a co nejrychleji poradit? V tom případě rozhodně zapomeňte na kopírování z internetu. Odhalování plagiátů se v dnešní době provádí pomocí sofistikovaných počítačových metod a žádný z nich tak zkrátka neunikne. Jak se dívá zákon na plagiátorství a co vám při opsání závěrečné práce hrozí? Čtěte dál a budete mít jasno.

Novinky do vašeho e-mailu

Získejte informace, jak si zjednodušit studium a bonusy zdarma

Odesláním formuáře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů

Copyright © seminarkyza1.cz 2024

Převodem logo Mastercard logo Gopay logo Visa logo